Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Regnskapet

Utrolig mye rart er kommet frem i pressen. Nå er det visst regnskapet, hvor mye guttene har kostet Norge. Årsaken er selvfølgelig at en prøver stadig å finne nye innfallsvinkler. Dette blir bare dumt. Hvor mye har mulla Krekar kostet Norge? Og hvorfor kan vi ikke få vite det?

Han er ikke engang norsk statsborger. Det finnes mennesker i Norge som koster staten 15-20 millioner i året. Kanskje tiår etter tiår. VG hadde regnet ut at de ville til sammen koste 1660 000 i året i norsk fengsel. Ja vel, hva så? Det koster vel alle de andre tusenvis av fanger også da? Hva så, skal alle fangene slippes ut fordi det er for dyrt? Dette er lavpannet rett og slett. Hvor mye koster utenlandske fanger i norske fengsler. Jeg vil tro vi snakker milliarder. Hvor mange millioner har fanger og kriminelle fra Kongo kostet Norge? Hvor mye koster utenlandske statsborgere med ulovlig opphold i året?

Hvorfor lyves det om og om igjen at UD betaler mat og medisiner for dem? De får 100 dollar hver i måneden mens kostnaden er ca 1000 USD dollar hver. Riktigheten av dette er vel ikke verre å sjekke enn å ta en telefon til UD. Det er altså familiene, og snille privatmennesker som har hjulpet dem med mat og medisiner. Om UD hadde kommet inn med mat og medisiner, hvis de ikke hadde hatt familier for å hindre at de sultet i hjel vet jeg ikke. En må kanskje tro det.


En må lure på hvorfor disse hatoppslagene stadig kommer. Siden guttene ble arrestert i Kongo har det vel vært kanskje 30-40 drap i Norge, noen av dem svært brutale overlagte drap. Ingen slike regnskap da.


En skal være klar over at disse guttene ikke blir de siste som blir tatt som gisler for penger hverken i Afrika eller andre steder. Det bør kanskje være et tankekors for noen og enhver.


Knut Moland 4. september 2010

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk