Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Tomm Kristiansen flesker til igjen!

Tomm Kristiansen hvis agenda det er å fremstå som den store afrikaekspert flesker til igjen i NRK. Han har tidligere hatt en usedvanlig ondskapsfull artikkel i et bistandsblad. Han har fulgt dårlig med på saken tydeligvis, men unnslår seg ikke ondskapsfulle utsagn

For det første: Denne enken får altså 200 dollar i måneden fra Dinastiftelsen. Det er antagelig få i Kisangani som har en slik inntekt, og sikkert millioner av enker i Kongo uten noen inntekt i det hele tatt.
  • Det er vanskelig å være angrende synder, når en ikke har begått drapet. Alt tyder på at sjåføren var involvert og ble drept ved et uhell av "venner" i hæren. De er ikke spesiellt hatet i Kisangani. Mange har tjent penger på nordmennene som har vært der, blandt fangene er de direkte populære. Jeg tror veldig mange i Kisangani vet hva som egentlig har foregått.
  • Du har fulgt dårlig med i timen Tomm Kristiansen!
Bøås var også med i programmet, han har fulgt adskillig bedre med, og uttaler seg med adskillig mer innsikt i saken. Man må gjerne forstå folk i Kongo, og ha sympati med mennesker i fattigdom og en vanskelig situasjon. At folk skal ranes og gjerne drepes for penger, har jeg ingen sympati for.

Når det gjelder enka, så uttalte hun tidlig at hun ville de skulle henrettes, samtidig som hun ville ha 10 millioner dollar samt 2 hus. Hun ville ha både blod og penger uten hensyn til om de var skyldige eller ikke. Med den uttalelsen mistet hun min sympati.

Skal der betales en eneste dollar i Kisangani må guttene ut først. Lar de dem dø i fengselet der nede får ingen en eneste dollar. Det bør de klare å forstå.

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk