Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Avtale med enka inngått

Rune Edvardsen har fremforhandlet en avtale med enka. Avtalen gir enka et hus, og familien til sjåføren et hus, samt en business som gir enka en leveveg og en sum penger.
Avtalen innebærer ingen bekreftelse av skyld for guttenes side, det må være helt klart. Guttenes familier har sympati med enka og forstår hennes vanskelige situasjon. Desverre er det hundretusenvis av slike enker i dette landet. Enkas familie har også godtatt avtalen og underskrevet denne. Nå vil etterhvert UD og Justisdepartementet få den slik at de kan forhandle videre for en utlevering. Det var jo et krav om en avtale om kompensasjon til familien for å få til en utlevering. Enka og familien ber forøvrig også i avtalen om benådning. Avtalen kommer først til utbetaling når guttene forlater landet. Slik at nå er det opp til myndighetene å avgjøre hvor fort det skal skje.
 
Guttene er slitne og enka er fortvilet så vi får håpe det går fort, men vi vet av erfaring at ting tar tid. Dette er iallefall det mest positive som har skjedd i saken til nå.
Rune har gjort en kjempejobb med denne avtalen. Vi håper det er begynnelsen til slutten på denne triste saken!
 
Knut Moland, 11. september 2010

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk