Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Hva står det på nå?

Utenriksministeren i Kongo skal ha lovet snarlig overføring til Kinshasa ,og såvidt jeg kan skjønne løsning på saken. Justisministeren det samme. Nå var statsekretæren fra UD i Kinshasa,og fikk så vidt jeg forstår samme beskjed fra viseutenriksministeren. Såvidt jeg forstår er det klarert med presidenten,det må det jo være når utenriksministeren lover snarlig løsning. Guvernøren skal ha sagt at han ikke vil hindre en ordre fra regjeringen.  Det er bare et problem: Ingenting skjer !

   
Vi vet det er mange advokater i Kisangani som ønsker seg penger. Det er penger som ingen har,og som de aldri får. Det vet  regjeringen. Erstatningen til enka er i orden som de krevde. Økonomisk er der ikke mer å hente.Enka ønsker inderlig saken ferdig,så hun kan få husene. Fengselsdirektøren er lei av å ha dem der.
 
Hva kan det stå på ? Vi vet ikke,noe må det være. En skulle tro det var nokså enkelt å føre dem fra fengselet til flyplassen,og så gå videre fra Kinshasa. Jeg tror regjeringen er lei av saken,og forstår at den ikke akurat tjener forholdet til Norge og Storbrittania. En skulle tro det var mulig å få en dato for flytting.
 
Vi må tro noe skjer snart etter alle disse lovnadene.
 
Knut Moland, 3. februar 2011

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk