Free French and Moland!

Knut Molands Blog

GALSKAPEN I KISANGANI VIL INGEN ENDE TA !

Nå har 12 advokater i Kisangani prøvd å reise sak mot  Norge,og beskylder Norge for å bruke Dinastiftelsen for å lure seg unna det enorme kravet mot Norge. At en lokal rett ikke kan saksøke eller dømme en stat har ikke gått opp for dem,ser det ut til.  Mest sannsylig vet de det,men prøver seg.  

Videre vil de arrestere Dinas representant fordi avtalen med enka er inngått. Kanskje de likevel har forstått at ikke fler penger kommer, fordi de krever å få det ene huset til enka samt 30% av erstatningen. Fordi de hevder de har tatt store risikoer. Hvilke risikoer da ? Maken til kjeltringegjeng skal en lete lenge etter !  

Her er agendaen:    

Arrester 2 nordmenn.  

Beskyld dem for drap og spionasje.  

Beskyld dem for å være utenlandske agenter slik at Norge kan saksøkes for millioner.  

La alle som ønsker komme med krav (Norge må jo betale). Bileieren en katolsk prest krevde 1 million for en bil kanskje verd 20 000 kroner. Vitnene krevde millioner,alle slags slektninger. Sjåførenes fagforening osv.Alle hadde advokater ,advokatene vil ha penger.  

Når de skjønner at det ikke gikk slik de hadde håpet,så går de til plan B.:

Ran familien og enka for erstatningen.

Prøv å hindre overføring til Kinshasa,det er von i hengande snøre.  

Så det er vel der vi står nå.  De prøver seg med plan B. Advokatene prøver å rane enka.Men de får ikke tak i skjøtene,for de er i forvaring til de blir overført. Så er de i forbindelse med noen som klarer å trenere overføring. Vi vet ikke hvem.   Håpet er at regjeringen i Kongo skjærer igjennom. Dette må jo være pinlig for dem !  

Knut Moland, 7 februar 2011

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk