Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Den underlige Kongosaken

Nå har gutta i Kongo sittet der i 4-fire år dømt for et drap  de etter bevisene ikke kan ha begått,og spionasje til fordel for Norge. Vi hadde tro på at UD skulle klare å få dem ut etterhvert,men det har blitt helt klart at UDs politiske ledelse ikke har ønsket dette. Dette er egentlig en utrolig sak. UDs politiske ledelse har valgt å ignorere spiondommen,og late som drapsdommen er etterrettelig. Hva er logikken i dette ? Hele Norge så de ville "rettsakene" på direkten. UD var tilstede under "rettsakene",og så med selvsyn den totale galskap som utspillte seg der.
 
I fireårsperioden kan umulig utenriksministerene Støre og Barth Eide ønsket å få dem ut. Det er ingen tvil om at dette kunne vært gjort,det skjønner alle når en vet at korrupte Kongo har mottatt ca 1 milliard fra Norge i samme periode. Nå sist var Solhjell der nede og delte ut 220 millioner i regnskogspenger.
 
UD sier de prøver og få dem ut,hva skjer ? De sender noter,som arrogante kongolesere ikke engang gidder å besvare. Statsminister Stoltenberg sendte brev til president Kabila. Det er snart et år siden,og president Kabila har ikke svart til nå. Dette er fullstendig uhørt i diplomatisk sammenheng. Dette samtidig som Kongo holder 2 nordmenn med dødsdommer som spioner og et erstatningskrav for spionasje mot Norge på 60 millioner US dollar. Samtidig som disse grove overtramp fra Kongo mot Norge deler Norge ut ca en milliard kroner  til Kongo i perioden. Dette må vel være spesiellt i verdenshistorien.Hva er det egentlig som foregår ? Dette må jo være en slags agenda for Arbeiderpartiet som har styrt UD i hele perioden,men hva i all verden er tanken bak dette ? At forholdet til Kongo ikke må skades,koste hva det koste vil ? At livet til 2 norske gutter er mindre verd enn trær ? At siden guttene ikke var politisk korrekte,kan de ha det så godt ? En agenda må de ha !
 
Det fremstår nå slik at det er tydelig at Arbeiderpartiets utenriksministere vil fortsette som de har gjort de siste fire år. Guttenes og familienes håp er at en ny regjering vil løse denne elendige saken,vi har indikasjoner på det. Så for guttene og familiene er nå situasjonen utrolig nok at valget til høsten faktisk står om liv og død,for fire år til klarer de ikke. Vi føler oss sikre på at hadde guttene vært politisk korrekte,journalister eller ansatt i f.eks.norsk folkehjelp,hadde saken vært løst for lengst. Det har vi sett eksempler på de siste fire år.  Slik skulle det ikke være,det er utrolig og skammelig.
 
Knut Moland, 12. mai 2013

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk