Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Hva skjer?

Da den nye regjeringen kom til makten,hadde vi litt håp. Da Kai Eide kom i sving,så det ut til at noe kunne skje. Så ble han plutselig ambassadør i Sverige,og det blir opplyst at ambassadøren i Egypt ??? skal ha Kongosaken,uten at det ble gitt noen begrunnelse for det.

Kongo sorterer jo under ambassaden i Angola,og tidligere ambassadør Vea der gjorde vel det han kunne. Hvorfor skal ikke den ambassaden ha saken ? Har ambassadøren i Egypt overhodet vært i Kinshasa ? Jeg har ikke hørt noe han har foretatt seg i det hele tatt. Det ser ut som hele saken er oppgitt.

Hvorfor ble plutselig Kai Eide tatt av saken ? Det må det være en grunn til. Var han for aktiv,ville han gå for langt for UD ?,og ble derved sparket oppover. Ambassadeposten i Stockholm er vel en av de mest attraktive. Her er noe rart !

Det er all grunn til å være meget skuffet over Erna og Brende. Dette er en pillrotten sak mot nordmenn som nå har vart i 6 år. Det er en skam at vi har et UD,som er hjelpeløse til tross for sitt enorme budsjett.

Stadig kommer de med floskelen at Kongo er ansvarlig for deres helse. Tøv. Kongo aner ikke hva ansvar er,korrupsjon er det eneste de kan noe om. Hva slags ansvar tok de for Tjostolvs død ? De arrangerte en en bunnkorrupt "rettsak" mot Joshua og øste ut sitt hat mot hvite. Aktor oppførte seg slik at de verste fordommer noen måtte ha mot afrikanere ble bekreftet til fulle,direkte på TV.

Nå er det sannelig på tide at det skjer noe positivt. Dette er en skam.

Knut Moland, 29. april 2015

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk