Free French and Moland!

Knut Molands Blog

Fra ille til værre!

Nå er altså Tjostolv og Joshua flyttet til en celle uten beskyttelse i form av at den kan lukkes, og uten strøm,så de kan ikke bruke vifte. Der er åpent vindu ut mot gaten,der det er et diskotek som dundrer natten igjennom. De må ha en fange i sammen med seg som gjør det umulig å sove om dagen,og trene om natta. Det er garantert treningen som har holdt dem i live så lenge.De må passe på hele døgnet,så ikke det lille de har stjeles. Slik kan de ikke klare seg,og det er derfor de går til sultestreik.
Dette vrøvlet om å grave seg ut er et påskudd for å plage dem mest mulig.Hvis de ville rømme,kunne de spasert ut porten,vaktene er totalkorrupte og folk rømmer hver dag.
Problemet er ikke å komme ut ,men det faktum at det er 100 mil til nærmeste grense. Etter noen timer ville en militæravdeling tatt opp forfølgelsen,og sjansene for å bli drept nær 100%. Derfor har de ikke rømmt !

De er nå veldig slitne,får de nå ikke trent,og hvis sultestreiken svekker dem,kan det være begynnelsen på slutten.

De sitter altså som dødsdømte spioner for Norge,og Kongoleserne bruker dem som gisler for å få penger. At de ikke er spioner spiller ingen rolle for dem,beviser for det brydde de seg ikke om,bare ville påstander. Det samme gjalt drap,kriminelle forbund osv. Enhver som leser dommene som ligger her på websiden ser galskapen !

UD har prøvd på ulike vis med forhandlinger med ambassadører og noter,men Kongo spiller ikke med vanlige diplomatiske spilleregler. De ser ut til å leve i en verden for seg selv,der korrupsjonen ikke bare er utbredt,men selve det statsbærende element.

Skal disse guttene komme ut i live,og nå haster det !,så må det handles fort og med tilstrekkelig tyngde. Clinton klarte å få to arresterte ut av Nord Korea ved å reise dit.
Amerikanske senatorer har reist og fått ut folk fra land som Bangladesh og Iran. Tyskerne har klart det samme. Det er mulig,og det er mulig at enkelte diplomatiske prinsipper må brytes. Da må en vel vurdere om ikke i ekstreme tilfeller menneskeliv er mer verd enn prinsipper.

Vi har en av verdens dyktigeste utenriksministere. Reiser han ned,tror jeg han kan få dem med seg hjem ! Det vil være en menneskelig og diplomatisk triumf som vil bli lagt merke til verden over. 
Denne saken er så spesiell at verden legger merke til den.

Knut Moland, 28. august 2011

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk