Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Fjollete media

Print PDF
There are no translations available.

Fjollete media:


Hvor fjollete kan media bli? Nå er overskriftene i pressen at Joshua og Tjostolv har kranglet og splittet lag og bor i hver sin celle. Tjostolv har vært meget syk av malaria falciparum. Disse malariaparasittene kan gå til ulike organer, også til hjernen og skape problemer. Det er også svært vanlig at depresjon er en del av sykdomsbildet med malaria. Tjostolv har ikke ønsket å snakke med noen enten det er sin cellekamerat, lege, UD-representant eller andre. Og enten han har en dyp depresjon som legen sier i følge media, eller annet som feiler ham eller en rekke kombinasjoner, så er det fjollete og uansvarlig av media å skrive det slik at de to kameratene er blitt uvenner. Det at de akkurat nå er i hver sin celle og at Tjostolv ikke har orket å spise og drikke osv er en del av sykdommen(e) og har ingen ting med Guttas kameratskap å gjøre.


Jeg har i dag fått ulike henvendelser som tyder på at media ønsker å skape splittelse mellom French og Moland familiene. Vi har i snart seks måneder stått sammen og vil fortsette å stå sammen i vår kamp på ulike måter om å få gutta løslatt.

Så media: Vær vennlige å ikke lage problemer der det ikke er noen. Det vil selvsagt øke opplagstalletderes om dere kan fortelle med brask og bram at de to vennene er blitt uvenner, men bruk litt skjønn og les litt om tropesykdommer og reaksjoner i store krisesituasjoner så forstår dere kanskje litt mer.

Kari Hilde French, 20. oktober 2009

Last Updated on Tuesday, 17 November 2009 09:52  

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 


Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 lørdag 28 november kl 13.00
Reprise: TV2 viser en dokumentar om guttene i Kongo Kl. 13.00

NRK1 lørdag 28 november kl 22.30
Kari Hilde og Mathilde kommer på "Viggo på Lørdag" 

Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway