Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Joshuas bestefar er død 30.Oktober

Print PDF
There are no translations available.

Joshuas bestefar er død.

Joshuas bestefar døde i sitt hjem natt til torsdag 29. oktober. Det ble en underlig dag. Joshua sto alene i retten. Hans advokat blir anklaget for i samråd med bl.a. legen å skal ha gjort Moland syk med vilje. Gjennom Adv Furuholmen og UDs representant Anja Hem fikk Joshua dødsbudskapet etter at rettsaken var over i går. Nå er han alene der ute i denne tiden hvor resten av familien kan stå sammen og hjelpe hverandre i denne tunge tiden. Vår nærmeste familie fikk en god minnestund sammen i min fars og min mors hjem. En fantastisk prest kom på kort varsel og ledet denne minnestunden. Da Joshuas bestefar ble båret ut av sitt hjem for siste gang, markerte vi utgangen sammen med gode naboer. Sammen ba vi Fader Vår rundt bilen hvor båren lå, presten leste velsignelsen og sammen sang vi ”Navnet Jesus blekner aldri”. Under det siste verset av den vakre sangen ble Joshuas bestefar kjørt bort.

 

Jeg har fått snakket litt med Joshua i dag. Hans første spørsmål var om hvordan jeg hadde det. Linjen var dårlig, men han nevnte en sak som jeg skal undersøke når jeg får litt ro. Det kommer vi antagelig tilbake til senere.

Som våre lesere vil forstår, er det mye som skal ordnes i forbindelse med en begravelse. Vi vil derfor ikke ha samme kapasitet til å skrive så mye som vi ønsker.

JOSHUA'S OPPFORDRING TIL DEN NORSKE BEFOLKNING:

Joshua klarte også å sende en sms med en oppfordring som står i rubrikken for ”Tjostolv og Joshua. Les hva han skrev over sms der.

Kari Hilde French, 30. oktober 2009

Last Updated on Tuesday, 17 November 2009 09:50  

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 


Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 lørdag 28 november kl 13.00
Reprise: TV2 viser en dokumentar om guttene i Kongo Kl. 13.00

NRK1 lørdag 28 november kl 22.30
Kari Hilde og Mathilde kommer på "Viggo på Lørdag" 

Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway