Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Dommeren friskmelder Tjostolv

Print PDF
There are no translations available.

Det er ikke nødvendig å være synsk for å forutsi denne saken! 28/10 sa jeg under overskriften: "Hva skjer nå?" at det var usannsynlig at 3 psykiatere fra Kinshasa ville dukke opp! Det har selvsagt heller ikke skjedd, det har de ikke penger til. Kanskje har de ikke engang forespurt Kinshasa. Derimot dukket en norsk lege opp, Dr. Fjær. Hun får ikke adgang til guttene fordi de mistenker at hun ville forgifte dem! Når Tjostolvs mor kommer, håper jeg hun får snakke med ham, og ikke blir mistenkt for å forgifte ham! Fælt å si det, men disse menneskene kan leses som en åpen bok. Agendaen deres er så til de grader åpenlys, (penger selvsagt). De leker butikk. Nå kom selve Obersten og skulle trekke en tann på sykehuset. Han friskmeldte da Tostolv uten psykiatere! Nå vil han fortsette saken, dessverre er visst lokaet bortleid, og retten har visst heller ikke betalt lokalet, så dato er usikkert. Jeg vil spå litt til! Når saken endelig kommer igang, blir det samme sirkuset som sist.
  1. Skyldspørsmålet kommer til å bli nærmest forbigått. Forsvareren vil antagelig nesten ikke komme til orde. Aktor vil       skrike beskyldninger  uten noen som helst dekning. Det skulle ikke forundre meg at de mest latterlige bildebevisene som f.eks, "fotografen fra Drammen" kommer igjen, enda det må de vite er tull. Jeg tror både aktor og dommer vet at Løytnant Bayilogande, Sersjant Amuli Michel og fire mann til, samt sjåføren og "vitnene" sto bak ranet og drapet, men dette gir jo ikke penger.
  2. UD har forsøkt å få fjernet spiontiltalen. Jeg tror den blir opprettholdt, fordi ellers kan de jo ikke komme med kjempekrav mot Norge som statsadvokaten fra Kinshasa jo alt har varslet.
  3. Bistandsadvokatene vil skrike i kor. I håp om millioner. De har selvsagt ikke fått fem øre fra sine klienter, og det eneste håp de har, er at penger blir tilkjent og utbetalt. De lever i en fantasiverden om pengers verdi. Selv i Kongo er det vel drøyt å kreve 1 million dollar i erstatning for en bil som kanskje er verdt 5,000 dollar, og som heller ikke er ødelagt. For 1 million dollar kan en antagelig kjøpe over 200 biler av samme standard. Det er gode gutter!
  4. Dommen blir antagelig som sist, kanskje +/- noen kroner i erstatningsbeløpene.
Får si som svensken "men før all del, jag kan ta fel". Les dette igjen etter dommen så får vi se!
 

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 

page views

1727319

Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 Onsdag kl 21.40
Dokument 2:
Dømt til døden i Kongo.

Tjostolv Moland og Joshua French søkte spenning og livvakt-oppdrag i Kongo. Nå er de dømt til døden for drap og spionasjevirksomhet, og soner under ekstreme forhold. I filmen forteller reporter Fredrik Græsvik historien i sin helhet, med nye intervjuer og saksopplysninger. 


Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway