Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Stadig noe nytt i Kongosaken!

Print PDF
There are no translations available.

I går kom det frem om dette brevet, sendt til UD. Der 2 av 6 som var med på ranet er navngitt. Hvis disse fortsatt sitter fengslet for andre forhold, skulle det være lett å forhøre dem. De trenger ikke engang pågripes. Problemet er at disse gir jo ikke penger. Det er jo penger det dreier seg om! Aktoratet vil nok ikke risikere å tape penger!

Jeg er ikke synsk eller clairvoyant, men allerede i mai, sa jeg det som nå fremkommer. (se avisartikler i mai). De ble spottet i Kisangani. De varslet militære og planla et ran. Nå viser det seg at sjåføren har vært med på det. Kanskje også hjelpesjåføren og passasjeren. På avtalt sted smalt det. Uheldigvis for dem ble sjåføren truffet. (I svarte natten er alle like), og så stakk de. Så sa de at guttene hadde skutt. Jeg er helt sikker på at sjåføren ble skutt med en AK-47 Kalashnikov, våpenet Kongos hær bruker. Det stemmer med skuddskade og vinkel på sjåføren. Våpnene som retten mente var brukt er altså i Norge. En pistol som forsvaret fortsatt har, og en softgun, der en kan lese nummeret. Den skyter forøvrig gummikuler som ikke lager hull i hodet på noen.

Dødsdom 1 :Retten begynner altså å få en veldig shabby sak angående drapet.

Dødsdom 2 : Drapsforsøk. Dette finnes det overhodet ingen bevis for. En løs påstand fra passasjeren er alt.

Dødsdom 3 : Dannelse av kriminelle forbund. En fantasi-sak. Hvis de mener SIG Uganda, var det lovlig registrert.

Dødsdøm 4 : Spionasje til fordel for Norge. En fantasi-sak. Dette har Gahr Støre bekreftet.

Ran : De må vel mene bilen, men den hadde de jo leid, og når sjåføren var drept, var de nødt til å komme seg vekk. Det er ikke ran, men nødverge i tilfelle.

I dag fremkommer det i VG og Dagbladet at der er 3 muligheter.
  1. At de soner hele dommen i Kongo. Da er de døde på denne tiden neste år.
  2. At de soner deler av tiden i Kongo. Da er de også døde på denne tiden neste år. Hvis de skulle leve til utlevering, skulle de sitte i 21 år i Norge! I en sak der ingen norsk rett ville dømme dem for noe. Dette er sprøyt. De ville være rene politiske fanger, og det driver vi ikke med i Norge.
  3. At de blir benådet av Presidenten. Det er selvsagt en mulighet, men det må skje fort. De er allerede meget svekket helsemessig, og lever ikke lenge under de forholdene. Tjostolv med en dyp psykose, er allerede ikke soningsdyktig, og det vil ikke Joshua være lenge heller.
Jeg sier igjen: Om et år, er de enten hjemme eller i Afrikas jord.

Vet ikke om du leser dette, Støre. Over 1 500 000 har vært innom, så det kan vel hende. Det ligger i dine hender å få dem levende hjem! Svikter du, dør de!

Hvis noen media ønsker å gjengi det jeg har sagt her, har de min tillatelse til det, men det må da gjengis i sin helhet, ikke tatt ut av sin sammenheng.
 

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 

page views

1727319

Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 Onsdag kl 21.40
Dokument 2:
Dømt til døden i Kongo.

Tjostolv Moland og Joshua French søkte spenning og livvakt-oppdrag i Kongo. Nå er de dømt til døden for drap og spionasjevirksomhet, og soner under ekstreme forhold. I filmen forteller reporter Fredrik Græsvik historien i sin helhet, med nye intervjuer og saksopplysninger. 


Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway