Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Den store majoren slår til igjen.

Print PDF
There are no translations available.

Den store majoren og "aktor" i denne lekesaken slår til igjen. Bøllete og ekkel står han og slenger ut løgn og fanteri. Det er så patetisk at det er ikke til å tro. Han lyver om "beviser" han trumper seg fram i full Idi Aminstil. (Han er jo svært lik Idi Amin,kan det være en slektning?) Det er mye lettere å forstå både Idi Amin,Bokassa og Mugabe når en ser denne herren.Både utseende og oppførsel ligner svært. Der har de dratt en psykotisk mann inn i "retten" og hevder at han har tilstått ! De har forfalsket Tjostolvs underskrift,og laget en falsk tilståelse. De lyver om hva han har sagt,de lyver om våpen,og har ikke noe som ligner på noen som helst bevis. Skriker om milliarder og hundrevis av millioner som de aldri kommer til å få. Selv "spionsjefen Folkedal fra Drammen" kom de med igjen, Det er så lavpannet at det er ikke til å fatte. Statskirken(som ikke hadde vært tilstede) ble brukt som "bevis" på spionasje ! Selv ikke  besøket til Tjostolvs mor ,kunne de la vær,og brukte det som "bevis" på spionasje ! Jeg kaller en spade en spade. Dette er totalt ondsinnede ,grusome og brutale mennesker. De er også direkte dumme,de klarer ikke engang å fatte enkle ting. Tror at Kongens Garde er en skummel spionasjeavdeling. Disse menneskene,majorer og oberster,de er altså på toppen av samfunnet der nede. Stakkars Afrika og stakkars Kongo,det er sannelig ikke nødvendig å være noen stor profet for å spå fremtiden der. Bistand er bortkasta,disse svina slår til seg alt. De er bunnkorrupe uten magemål og med en brutalitet som er ikke til å tro.

De beskyldte Tjostolv og Joshua for å destabilisere hele Kongo. Stakkars land som kan bli destabilisert av 2 gutter på motorsykkel? Hvem er det som virkelig har destabilisert Kongo. Kan det være den Kongolesiske hær. Hvor mange mord er denne ansvarlig for ? Vi snakker millioner. Det største folkemord siden 2 verdenskrig. Og så leker de "dommere" i sitt uendelige hat mot hvite. All dritt ,drap og voldtekter de siste 50 år har de ordnet selv. Men de tror alle hvite er rike,det er bare å forlange. Pirater i Somalia,militære i Kongo,Nigeriasvindlere,samme gjengen. Stjel og bedra.Myrd og voldta,og gi den hvite mann skylda. Stakkars stakkars  Afrika, Hvordan kan noen hjelpe når slike banditter styrer.

 

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 

page views

1727319

Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 Onsdag kl 21.40
Dokument 2:
Dømt til døden i Kongo.

Tjostolv Moland og Joshua French søkte spenning og livvakt-oppdrag i Kongo. Nå er de dømt til døden for drap og spionasjevirksomhet, og soner under ekstreme forhold. I filmen forteller reporter Fredrik Græsvik historien i sin helhet, med nye intervjuer og saksopplysninger. 


Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway