Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Pengegaloppen

Print PDF
There are no translations available.

"Rettsaken" fortsatte idag 21/11-09.

Nå var det forsvarernes tur. Kikambe og Likwela gjorde vel så godt de kan,jeg synes nok de burde gå langt mer detaljert fram,men det er jo hvis det var en rettsak. Det er jo ikke dette. Sånn sett kunne de likegodt tatt med seg gitar og sunget "Pengegaloppen". Dommen hadde selvfølgelig blitt den samme. Å høre på vrøvlet fra "bistandsadvokatene" er bare for dumt. Det eneste de sier er egentlig Penger Penger Penger. Det neste nå blir vel "dommen". Det skal ingen clairvoyant til å spå den!

Så er spørsmålet hva som skjer. Høyesterett er vistnok i Kinshasa. Blir de overført dit ? Jeg håper det,men jeg tviler på det. Guttene er jo pant for penger,og de er helt sikkert redd for å la pantet reise,og vil prøve alt for å unngå det. Det kan jo hende der er enda sterkere krefter i Kinshasa som ser mulighet for fortjeneste. Henrettelse er jeg ikke redd for,det ville jo være å drepe gullhøna,selv disse primitive menneskene skjønner nok det. Det skulle ikke forundre meg om de truer med henrettelse hvis ikke de får penger. Det kommer de ikke til å få,da ville de kreve mer og mer. Den eneste mulighet de har til å få penger er ved en utlevering,og da etter guttene har forlatt landet. At de får en garanti om at penger er plasert et sted og blir kun utbetalt etter en bekreftelse på at de er ute av landet   Da snakker en selvsagt helt andre beløp. Det må jo bli et beløp guttene kan betale over noen år. Så valget blir da det eller ingenting. Faren er selvfølgelig at guttene kan dø av sine sykdommer ,det burde de være redd for  der nede og. Død mann=0 penger.

Det er utrolig å være vitne til et statlig ran og overgrep som denne saken har vært. Det har nok åpnet øynene til mange mennesker i Norge.

 

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 

page views

1727319

Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 Onsdag kl 21.40
Dokument 2:
Dømt til døden i Kongo.

Tjostolv Moland og Joshua French søkte spenning og livvakt-oppdrag i Kongo. Nå er de dømt til døden for drap og spionasjevirksomhet, og soner under ekstreme forhold. I filmen forteller reporter Fredrik Græsvik historien i sin helhet, med nye intervjuer og saksopplysninger. 


Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway