Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Pengekravet mot Norge

Print PDF
There are no translations available.

Pengekravet mot Norge,kommer Norge selvsagt ikke til å betale. Selv en tredjeklasses advokat vet at en kan ikke føre sak mot et annet land i en lokal rett. Det som er spesiellt her,er at kravet kommer fra statsadvokaten fra Kinshasa. Han gjør jo ikke dette på eget initiativ. Hvem har sendt ham.Er det regjeringen ? I så fall vil vel regjeringen gå videre,og kreve pengene i en offisiell note eller lignende. Hva da ? Norge kan selvsagt fortsatt nekte å betale,men hva da ?Vil Kongo bryte de diplomatiske forbindelsene ? Hvilke andre sanksjoner kan de ha ? Ingen tror jeg.

Bryter de de diplomatiske forbindelsene,er det iallefall en uvennlig handling som får store konsekvenser. Storbrittania vil kanskje også reagere i og med French er britisk borger. De bidrar med ca 1 milliard  NOK i året så vidt jeg vet. Norge med 1,43 milliarder på 10 år leste jeg et sted. Nå blir det mer,fordi en planlegger å inn med regnskogsfondet. EU bidrar med en haug milliarder. Tør Kongo prøve seg på denne blokken? Neppe tror jeg. Det koker antagelig bort i kål. Hvor vil de da egentlig hen med denne idiotiske spiontiltalen ? Kan det være bare for å markere sitt revier ? At disse tullingene i Kisangani slenger ut i hytt og vær,er ingen overraskelse,men at Kinshasa tar sjanser for ingenting,virker veldig rart.

 

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 

page views

1727319

Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 Onsdag kl 21.40
Dokument 2:
Dømt til døden i Kongo.

Tjostolv Moland og Joshua French søkte spenning og livvakt-oppdrag i Kongo. Nå er de dømt til døden for drap og spionasjevirksomhet, og soner under ekstreme forhold. I filmen forteller reporter Fredrik Græsvik historien i sin helhet, med nye intervjuer og saksopplysninger. 


Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway