Free French and Moland!

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Norsk presse.

Print PDF
There are no translations available.

Joshua går idag ut med sterk kritikk av norsk presse,og særlig VG og Dagbladet. Selv vil jeg si at mange i norsk presse har oppført seg fint,og skrevet eller snakket saklig og bra. Lokalpressen synes jeg har vært meget bra. NRK og TV2 synes jeg også har vært meget bra.

Aftenposten har stort sett vært bra,de hadde en sak som var helbom,og det var at de skulle være sparket fra forsvaret. Dette er feil,og Aftenposten vet det,men vil ikke røpe sine kilder. Greitt det,men kanskje de skulle sjekke slike kilder litt bedre før de "plumper uti". VG og Dagbladet har hatt mye bra,og mye mindre bra. Disse spekulasjonene om bankran var det verste. Fullstendig bak mål,fri fantasi uten noen som helst dekning. Elendig journalistikk. Disse "sensasjonene" om denne treningen,er også bak mål. Hvis French senere kan bevise at matrialet er stjålet er det rent tyveri. Simpelt og uverdig ! At journalister har bestukket i øst og vest i Kisangani,vet alle.Det har sikkert vært nødvendig. Problemet er selvfølgelig at hele Kisangani tror at Nordmenn er stinne av penger,så det er bare å forlange. At bilder osv.er kjøpt,er jeg helt sikker på. De der nede deler ikke ut noe gratis ! Nå er det klart at Kisangani ikke har vært noen lett arbeidsplass for journalister. Noen har taklet det fint. Andre har gått på trynet. Jeg tipper Kongosaken vil bli pensum på Journalisthøyskolen.

I denne saken har journalister møtt alle feller som tenkes kan. Noen har vært mye flinkere enn andre,og noen har sikkert hatt bedre redaktører enn andre. Personlig vil jeg si at hvis en får tak i stjålne papirer,bilder eller film,og bruker dem på en slik måte at det skader folk i en prosess med dødsstraff,så er det tynt å bare komme med "vi beskytter våre kilder". Det bør vel være et minimum av i anstendighet i bruk av kilder.

Last Updated on Wednesday, 25 November 2009 15:18  

Støttekonto

Støttekonto Joshua
(Landkreditt bank) 

Støttekonto Tjostolv
(Vegårshei Sparebank) 

Støttekonto "Fanger hjelper Fanger"
(Kvinesdal Sparebank) 


Web Statistikk

Hva Skjer?

TV2 lørdag 28 november kl 13.00
Reprise: TV2 viser en dokumentar om guttene i Kongo Kl. 13.00

NRK1 lørdag 28 november kl 22.30
Kari Hilde og Mathilde kommer på "Viggo på Lørdag" 

Powered  by Bayens ICT

©  Protected by copyright laws in Norway